Altex Bcr Bun De Plata

★★★★☆

Cele mai bune oferte de altex bcr bun de plata sunt aici. Pentru ca stim ca va place sa fie simplu, am adunat cele mai bune preturi de altex bcr bun de plata cu un pret care va va ajuta la buzunarul tau si va va face lucrurile mai usoare.

Top 10 Cele mai bune produse

👉 Vezi mai multe 👈

De unde sa cumperi altex bcr bun de plata

Acest tip se mai numeste altex bcr bun de plata cu absorbtie chimica. Spre deosebire de celelalte patru tipuri, acest nu trebuie forta electrica. Un rotor capta apa la desicant, care socate umiditatea prin adsorbtie. Odata saturat de umiditate, desicatorul ar fi cald pentru a-l reincarca si a elibera umiditatea prinsa, asa incat sa poata continua sa extraga mai multa umiditate intre apa. Cel mai bun avantaj al acestei tehnologii este creativitatea sa la temperaturi extrem de scazute, intrucat rata de adsorbtie a desicantului nu este afectata de temperatura camerei. De asemenea, dureaza saptamani si timp inainte de a fi reincarcat.

Ati gasi un model special care sa ma sfatuiasca, iti rog? Mi-ar placea un dispozitiv zgomotos care sa aiba un rezervor deajuns de scurta cu privire la a nu-l goli prea des.

Acest altex bcr bun de plata Guru Breeze este adecvat cu privire la spatii mici. Il poti folosi pentru a descoperi o casa daca locuiesti cu un studio. Dar, in cazul in care ai o resedinta de dormitor multi, Guru Breeze nu iti fi suficient pentru a genera cu adevarat diferenta. Daca acestuia este cazul, utilizati - ca parte.

Indeparteaza printre atmosfera 8 pana la 4 uncii de umiditate si poate dura pana la o luna inainte de a fi reincarcat si pana la cinci primavere inainte de a fi inlocuit. In conditii mai umede, isi poate atinge capacitatea mai repede, ceea ce ar fi inca cinci saptamani, ceea ce este practic.

Cele mai bune - altex bcr bun de plata

Produsul chimic altex bcr bun de plata (prin absorbtie): cu acest tip de dispozitiv, nu ar fi necesitate de compresoare sau gel de silice. Functioneaza cu clorura de litiu, un compus chimic sub forma de sare care se diferentiaza prin creativitatea sa de a absorbi umiditatea. Acest dispozitiv reprezinta cea mai economica alternativa, deoarece nu ar fi necesara nicio sursa de energie. Dispozitivul este deajuns cu privire la el - chiar si datorita reincarcarilor, care va trebui sa fie obtinute la oricare unul ori doua timp aproximativ. Cu toate acestea, chimica nu ar fi potrivita cu destinatia de probleme mari de umiditate. Va trebui sa apelati la un alt tip de dispozitiv in cazul in care acesta este cazul dvs.

Functioneaza datorita ecranului ori LED care permite o geniala gestionare a cronometrului si a ventilatiei. Ecranul ori indica, de asemenea, nivelul de umiditate si puteti seta rata pe care o cautati. Nivelul de umiditate este indicat si prin indicatii de lumina.

Mod de revarsare anti -: permite oprirea automata a dispozitivului daca rezervorul de recuperare a apei este plin. Acest lucru eschiva sa fie inundat. Este un mod util daca operati altex bcr bun de plata in vremea absentei sau noaptea.

Produse recomandate

Accepti cookies? Citeste mai mult